Policajti úspešne zvládli agresívneho muža. Pes poškriabal auto. Bez povolenia lovil ryby

07.07.2008 Celý región

Policajti úspešne zvládli agresívneho muža: V nedeľu 6. 7. 2008 o 19. 50 h v obci Víťaz úspešne zasahovala policajná hliadka Obvodného oddelenia z Chminianskej Novej Vsi a hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského ...
Ten sa najprv vyhrážal manželke a celej rodine, že ich pozabíja a potom spácha samovraždu. Neskôr vyšiel na strechu rodinného domu a strieľal aj na privolanú hliadku a zároveň odmietal komunikovať s okolím.
K agresívnemu mužovi bola privolaná okrem policajtov aj hliadka RZP, ktorá bola rodinou privolaná na ošetrenie muža. Muž zišiel zo strechy a ukryl sa v dome.
Policajtom sa podarilo nadviazať s ním komunikáciu a vyšiel následne na okno izby na prvom poschodí. Presvedčili ho , aby sa ukázal vo vchodových dverách, čo muž rešpektoval. Potom čo otvoril vchodové dvere, policajti vykonali služobný zákrok a aj keď chcel ujsť naspäť do vnútra domu za použitia donucovacích prostriedkov ho spacifikovali.
Následne za asistencie policajnej hliadky bol sanitkou RZP prevezený na ošetrenie do NsP Prešov. Po ošetrení bol hospitalizovaný na psychiatrickom oddelení NsP Prešov.

Pes poškriabal auto:
V obci Sedlice, okr. Prešov v priebehu včerajšieho dňa neznámy pes poškodil osobné auto Škoda Fabia, ktoré bolo zaparkované na parkovisku pred jednou z miestnych firiem.
Doposiaľ neznámy páchateľ nezabezpečil svojho psa, ktorý na aute povytrhával plasty spod predných blatníkov, poškrabal karosériu auta, pohrýzol ľavý predný blatník, pravé spätné zrkadlo a predné evidenčné číslo s podložkou. Majiteľovi auta vznikla škoda 50 000, - Sk. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Bez povolenia lovil ryby:
Kežmarskí policajti vzniesli včera obvinenie z prečinu pytliactva 24 ročnému Číňanovi žijúcemu na Slovensku v Kežmarku.
Obvinený mladík počas včerajšieho popoludnia neoprávnene, bez platného rybárskeho povolenia, lovil ryby na Vrbovskom rybníku v obci Vrbov
 

Vyberte región